Printen

Printen Soms wilt u uw ‘drukwerk’ snel, het liefst meteen.
Zonder in te leveren op kwaliteit, dan biedt printen de uitkomst.


Als aanvulling of alternatief voor drukken. EĆ©nmalig of met regelmaat terugkerend en altijd up-to-date. Ideaal voor kleinere oplages in kleur en zwart/wit of persoonlijk afgestemd. Dit betekent meer flexibiliteit voor u en altijd inzetbaar. Om het nu gaat over posters, flyers, visitekaartjes, uitnodigingen, brochures, etiketten, enz. Maar ook voor bijvoorbeeld het printen van gepersonaliseerde brieven, enveloppen en badges. Er kan op diverse diktes en een breed scala aan papier geprint worden.

Vraag naar de mogelijkheden!
 • Folder Vizi

  Bij Print Factory Langedijk is het mogelijk op de laserprinter lange stroken, dubbelzijdig, te printen. De folder Vizi is geprint in … meer »
 • Trendboek

  Brochure op A4 formaat. Dubbelzijdig geprint in kleur in een oplage van 55 exemplaren. Voor- en achterplat transparant. Het … meer »
 • Showcards

  Showcards zijn kartonnen/foam displays die een product tijdens een presentatie, in de etalage, op de toonbank of bij kassa’s … meer »
 • Brochures

  Een brochure is een uitstekende manier om je bedrijf, merk of boodschap blijvend te promoten. Informatie wordt tastbaar en zeer … meer »
 • Kleurenwaaier

  Een kleurenwaaier is een waaiervormig, uitvouwbaar boekje van kleurstalen, ze worden voor meerdere doeleinden gebruikt. meer »
 • Uw presentatie op A0 formaat

  Uw presentatie op A0 formaat
  Foamboarden zijn zeer geschikt voor presentatiedoeleinden. Leverbaar in diverse afmetingen. …
  Lees meer »